Reiseblogg fra Travellerspoint

Det pøøøøsregner ute!

I dag har jeg møtt alle de andre menneskene jeg skal bo sammen med i Thida’s house. Det er vel ca fjorten jenter og en ensom kar fra Nederland. Huset er som en stor trehytte. Med bratte trapper, tregulv som knirker når du går, og planker som gir etter under vekten av små og store føtter. Blikkboks-tak, hengekøyer i hagen og allslags tre-møbler. At det skal bo 15 mennesker der samtidig, er foreløpig ganske utrolig. Akkurat nå er gutten, en annen jente og jeg innlosjert på et ”guesthouse”, hvor vi må bo en stund (usikkert hvor lenge), før vi får flytte inn i helt nye rom i Thida's house, sammen med de andre. Alle har fått utdelt sitt eget kjøretøy (en rusten, små-falleferdig sykke som i mitt tilfelle er rosa!l) som vi skal bruke som vår personlige sjåfør her i Siem Reap.

Fra Thida’s house (hvor alle de andre bor), til vårt bosted er det en ca 10-15 minutters tur på vår racersykkel. Akkurat nå så regner det som bare det. De kaller det ”mango rain”, og det varer i ca 3 dager. Det er den eneste regnperioden utenfor regnsesongen (juni – oktober). Så velkommen alle nye frivillige som prøve å unnslippe dritt-været i sitt eget land:) Selvfølgelig regnet det mer enn noen sinne da vi skulle legge ut på vår 10 minutters reise. Vi hoppet tapre som få opp på racersyklene våre, og tråkket oss trygt hjem i sikkerhet, etter noen blindveier og feilkjøringer her og der (ALT ser annerledes ut i mørket! ). Disse tapre nederlenderne, som jeg bor med, har ikke fått bagasjen sin enda, og måtte dermed vri opp klærne sine i resepsjonen. Yey for flyselskaper som mister bagasje!:)

Men nå ligger vi i allefall her, i hver vår seng. Gode og mette etter en tradisjonell velkomstmiddag i Thida’s house. Prøver fremdeles å vende oss til den relativt kraftige urin-lukten som herjer på rommet vårt. Sannsynligheten er visstnok større for at vi vender oss til det, enn at den faktisk forsvinner. Dette er nok bare et av våre første møter med vår nye hverdag. ;)

Skrevet av martevjen 21:38

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Hei Marte. Nå sitter vi her ved kjøkkenbordet og leser bloggen din. Du er veldig langt borte og det er kanskje ikke så rart med litt hjemlengsel.(selv om det ikke ligner deg.....) Høres jo ut som du har hyggelige mennesker rundt deg. Dette kommer du til å lære mye av. Vi følger med. Kos deg. Klem fra tanta

fra tante Marit og mormor

Jeg følger med marte!! :)

Det høres bra ut! selvom det høres litt vått og mørkt ut og, men du har tross alt rosa sykkel og det veier jo opp. Du skal vite at her hjemme er det bare minus og slaps.. og langrenn.
Ha det gøy!!! klem<3

fra Vilde

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint